SoFtGaTe ROMANIA
LiVe YoUr LiFe WiThOuT PaYinG FoR It
Lista Forumurilor Pe Tematici
SoFtGaTe ROMANIA | Lista de useri | Reguli | Cauta | Inregistrare | Login

CHAT GENERAL | CHAT SOFTGATE | POZE SOFTGATE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie.ro:
Rebecka_rebela
Femeie
25 ani
Braila

cauta Barbat
25 - 40 ani

SoFtGaTe ROMANIA / Tv Series / sa te prezint parintilor Al-III-Lea Episod [www.softgate.3xforum.ro]    
Autor
Mesaj Pagini: 1
luciano20ermoso
SeFu <<SoFtGaTe>>
Mesaj Privat

Inregistrat: 24-03-2009
Postari: 4974Fiecare dintre noi am trecut, trecem sau urmeaza sa trecem macar o data in viata prin perioada petitului, premergatoare unei casatorii; fie din postura de socrii mici sau mari, fie din postura de viitor mire sau viitoare mireasa. Aceasta perioada din viata noastra ar trebui sa fie una minunanta si in general asa si este, cand toata lumea este de acord cu evenimentul ce va sa vina.

Dar daca cel putin o persoana din familie nu este acord cu alesul sau aleasa fiicei/fiului? Atunci incep probleme cu adevarat! Emisiunea “Sa te prezint parintilor” isi propune sa prezinte telespectatorilor o felie de viata bine delimitata, din momentul in care cel putin unul dintre tinerii (sau mai putin tineri) indragostiti, urmeaza sa prezinte parintilor aleasa/alesul inimii sale, cu intentia de a se casatori cu persoana respectiva.

Parintii sunt in general niste viitori ‘’socri de cosmar’’, pentru care nici o femeie sau nici un barbat nu este suficient de bun/a pentru odrasla lor. Sunt tipologia parintilor pentru care cea mai buna alegere ar fi cea facuta de ei sau eventual …niciuna (ca in cazul mamelor disperate dupa fiii lor, care nu au dreptul sa-si ia zborul nici la 30 de ani si pt. care ‘’statul de fusta mamei’’ este o dependenta greu de invins chiar si dupa aparitia unei relatii serioase. Asadar, povestile pot fi infinite, deoarece viata ne rezerva tot felul de surprize si in aceste situatii premergatoare intentiei de casatorie.

DOWNLOAD LINK

http://fbx.ro/tsnkjagi6suri3um


_______________________________________29-06-2010 17:48:33
Site  
Pagini: 1    
Mergi la
Dezvoltat de 3X Media International
Gazduire Forumuri


 

****************Lucian Pop's Softgate **********LiVe YoUr LiFe WiThOuT PaYinG FoR It**** ******************

software,windows,gsm,tutorials,graphics,games,movies,tv shows,music,videos,torrents,wrestling,cartoons,anime,nerws,sports,eBooks,magazines,radio,zodia
Www. softgate. 3xforum. ro Top66 Statistici Software